Контакт

Здружение за одржлив урбан развој АРХИТЕКТУРА и АМБИЕНТ

Адреса: Пеце Матичевски 38 (спроти библиотеката)
7000, Битола
Македонија
Телефон: +389(0)47-228-067
Факс: +389(0)47-228-067
Електронска пошта: info@arcamb.org
Интернет страница: www.arcamb.org

За контакт Ве молиме пополнете ја формата. По праќањето на вашето електронско писмо љубезно ќе ве контактираат од нашиот центар.

    Вашето име (задолжително)

    Вашиот Email (задолжително)

    Тема

    Вашата порака / Коментар / Прашање